Skip to content

Over DroogVintage

Ik ben Marjolein Droog en al van jongs af aan gek op vintage en unieke interieurs. Het begon als kind met een geverfde, krakkemikkige stoel en de oude hoedjes van mijn opa aan de muur. Dolblij was ik toen ik als tiener een grotere kamer kreeg inclusief prachtige oude houtkachel en het dressoir van mijn oma.

Maar het vuurtje voor vintage interieurs is pas echt aangewakkerd in mijn studententijd in Rotterdam. Deze heerlijke, industriële stad met – toen al – veel vintage (design) winkels en natuurlijk de markt op de Binnenrotte is voor mij nog steeds een bron van inspiratie. En ik vond daar ook iets anders wat mijn leven op zijn kop zette….mijn grote liefde Marcus!

Bijzondere interieurs, vintage & design meubelen en woonaccessoires is nu onze gezamenlijke passie. Inmiddels zijn we van de grote stad, via het Groene Hart neergestreken in het mooie, karakteristieke Gorinchem en heb ik mijn werkplek op kantoor verruild voor een gezellige garage vol unieke vintage items en run ik onze online winkel.

Kringloopwinkels en marktjes afstruinen vinden we nog steeds heerlijk. We combineren dan ook graag onze (wandel)vakanties of weekendjes weg met een bezoekje aan dat specifieke winkeltje of een lokale rommelmarkt. Nieuwsgierig naar onze avonturen? Volg ons dan ook op Instagram. Of kom een keer langs in onze garage in Gorinchem – tegenover natuurgebied de Avelingen, dus prima te combineren met een mooie wandeling.

DroogVintage op Instagram

Back To Top