Skip to content

Verzenden

Kleinere items kunnen vaak verzonden worden met pakketpost van PostNL. Nadat je bestelling succesvol is afgerond streven wij er naar het pakket binnen drie werkdagen te verzenden. We maken hierbij veelal gebruik van hergebruikte dozen en opvulmaterialen. Op die manier willen wij een duurzame bijdrage leveren.
PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen).

Je krijgt van ons een seintje als het pakketje onderweg is, en vernemen het ook graag even als het bij je binnen gekomen is. De verzendkosten worden door de webshop automatisch berekend aan de hand van de gekozen opties of vooraf met jou – de koper – persoonlijk afgestemd.

Ophalen

Veel producten zijn te groot of te kwetsbaar om te versturen met PostNL, dit wordt aangegeven in de omschrijving. Deze items kunnen worden kunnen opgehaald in onze garage in Gorinchem. Ben je benieuwd naar het verhaal achter deze bijzonder plek? Check dan ons blog!

Bezorgen

Wij bezorgen zelf niet. Wil je het product bezorgd hebben, dan raden wij aan om dit te regelen via Brenger.nl. Prijzen zijn afhankelijk van locatie, afmetingen en datum. Uiteraard helpen wij hierbij. Samen kiezen we dan een geschikte datum en verstrekken we de benodigde gegevens.

Back To Top